Informatii despre livrare si retur

Informatii despre livrare si retur

Mhooda iti livreaza rapid si gratuit produsele !

Ne respactam clientii si dorim sa le oferim livrare gratuita pe tot teritoriul Romaniei. Ne dedicam cat putem de mult pentru a procesa comenzile in cel mai scurt timp posibil pentru livrare. Aceasta poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare. 

Doresti sa returnezi un produs? Nimic mai simplu de atat:

Ai la dispozitie 15 de zile pentru a decide daca produsul ales iti respecta asteptarile (chiar daca discutam de branduri de lux sau normale). In caz contrar iata pasii de urmat:

Prima varianta : 

Completezi in partea de sus a paginii datele comenzii si urmezi toti pasi necesari.

A doua varianta : 

1. Ne trimiti un email la adresa retur@mhooda.ro in care ne comunici intentia de a returna unul sau mai multe produse;

2. Completezi formularul de retragere care ajunge impreuna cu produsul;

3. Pregateste coletul;

4. Relaxeaza-te de restul ne ocupam noi.

 

Dreptul de retragere

 

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 15 zile, calculate incepand cu data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin posta sau e-mail la adresa: retur@mhooda.ro In acest scop, va recomandam sa folosi modelul de retragere disponibil mai jos.

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Totodata, sunteti obligati sa returnati produsele in termen de cel mult 15 zile incepand cu data la care ne-ati notificat cu privire la intentia de retragere din contract.

 

In acest sens, va rugam sa expediati Produsele folosind urmatoarele date:

OPTIMA SMI SRL, adresa Strada Ceasornicului nr. 8, Sector 1, Bucuresti. 

 

Consecintele exercitarii dreptului de retragere

 

In cadrul exercitarii dreptului de retragere, va vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 15 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Cu toate acestea, in situatia in care nu ati returnat produsele comandate, ne rezervam dreptul de a restitui pretul platit dupa ce produsele comandate sunt returnate sau dupa caz, dupa ce faceti dovada predarii spre livrare a produselor comandate.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Atentie: Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Aveti asadar obligatia de a returna produsele in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine din pretul platit contravaloarea diminuarii valorii produselor.

 

 

 

Exceptii

 

In acord cu prevederile art. 16 din OUG 34/2014, dreptul de retragere al Clientilor nu este aplicabil in urmatoarele situatii:

 

a)contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

b)furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c)furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

d)furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e)furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

f)furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

i)furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

j)furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

m)furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

  1. n) alte situatii reglementate expres de art. 16 din OUG 34/2014

 

Pe cale de consecinta, intr-o atare situatie produsele comandate nu vor putea fi returnate. In situatia in care vom constata ca intentionati sa returnati un produs care conform normelor legale mai sus expuse nu poate fi returnat, va vom notifica in cel mai scurt timp.

 

Prezentele reguli privind returnarea produselor se aplica dupa caz si in situatia serviciilor comandate de dvs. si prestate de catre Vanzator.

 

Prezentele reguli se completeaza cu Termenii si Conditiile site-ului si legislatia incidenta, in caz de neconcordanta privind dreptul de retragere, urmand a prevala dispozitiile legale incidente.

 

Formular de retragere

 

Catre: Optima SMI SRL, cu sediul social in Bucuresti, Strada Avionului 26, etaj 1, CUI 33752549, sector 1 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12659/30.10.2014 cu sediul operativ in Bucuresti, Strada Ceasornicului nr. 8, Sector 1.

 

 

Subsemnatul …………………….., cu domiciliul in …………….., telefon ……………….., email …………………… va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: …………………….., comandate la data de ………………….. si receptionate la data de……………………. Nr comanda: ..................

 

 

Data

………………………………….

Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide