Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 1. Introducere

Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. de utilizator si/sau client al website-ului MHOODA si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Optima SMI SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:

 1. Identitatea si datele de contact ale Operatorului

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre Optima SMI SRL, cu sediul Bucuresti, Strada Avionului 26, etaj 1, CUI 33752549

Conform Termenilor si Conditiile website-ului MHOODA Optima SMI SRL opereaza website-ul si comercializeaza prin intermediul acestuia o serie de Produse si/sau Servicii. Pe cale de consecinta, ca urmare a calitatii dvs. de utilizator sau client, Optima SMI SRL poate prelucra o serie de date cu caracter personal care va apartin.

Conform Regulamentului, compania Optima SMI SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

 1. Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Putem prelucra, dupa caz, urmatoarele date cu caracter personal care va apartin, dupa caz:

 1. nume, prenume, email telefon, adresa de livrare, date de facturare (precum adresa de facturare, CNP, serie CI) istoricul comenzilor si livrarilor catre dvs. (comenzi plasate, onorate, anulate, livrari esuate etc.), alte date cu caracter personal pe care ni le veti furniza dupa caz in procesul de comanda
 2. nume, prenume, email si/sau orice alte date cu caracter personal pe care le faceti disponibile la crearea contului de utilizator, sau care vor fi disponibile pe parcurs in cadrul contului dvs. de utilizator
 3. nume, prenume, email – daca ati optat pentru a primi comunicari comerciale din partea noastra

 

 1. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal

Vom prelucram datele dvs., dupa caz, in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru a crea contul dvs. de utilizator in Platforma
 2. Pentru a putea onora comanda dvs., inclusiv in ceea ce priveste livrarea acesteia
 3. Pentru a va putea contacta in legatura cu comanda plasata
 4. Pentru a va tine la curent cu produsele atat de la branduri de lux cat si comune si serviciile noastre (comunicari de marketing), conform solicitarii dvs.

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

 1. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. a in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in scopul executarii unui contract, mai precis pentru a putea onora comanda dvs.

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. b in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in scopul executarii unui contract, mai precis pentru a putea deschide contul dvs. de utilizator, conform solicitarii dvs.

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. c in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament, respectiv in baza consimtamantului dvs.

Totodata, atunci cand avem o obligatie legala in legatura cu prelucrarea datelor dvs., vom efectua prelucrarea datelor in temeiul art 6 alin 1 lit c din Regulament, mai precis in temeiul obligatiei legale incidente.

Nu in ultiimul rand, dupa finalizarea comenzii vom continua sa prelucram datele dvs. in temeiul art 6 alin. 1 lit f din Regulament, respectiv in baza temeiului nostru legitim – considerand ca este in interesul nostru legitim sa retinem pe viitor cum s-a finalizat comanda dvs. (comanda onorata, anulata, livrare esuata etc.)

 1. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 dupa caz:

 • Pana la data finalizarii comenzii si 6 luni dupa finalizarea acesteia
 • Pe toata durata existentei contului dvs. de utilizator, atunci cand ati creat un cont de utilizator
 • Pe toata durata prevazuta de lege, atunci cand prelucram date in temeiul unei obligatii legale
 • Pana la retragerea consimtamantului dvs., dar nu mai mult de 5 ani, pentru comunicari de marketing

La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.

 1. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de Optima SMI SRL conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, vom putea transmite datele dvs. catre curieri si/sau alti parteneri sau furnizori ai nostri in limitele in care acest lucru este necesar pentru a presta serviciile catre dvs. precum in alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.

 1. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene.

 1. Masuri de securitate

Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.

 1. Procese decizionale automate

Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

 1. Drepturile dvs.

 

 1. Dreptul de acces.

Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.

 1. Dreptul de rectificare si stergere.

Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.

 1. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 1. Dreptul la opozitie

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.

 1. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.

 1. Dreptul de a va retrage consimtamantul

Atunci cand datele dvs. sunt prelucrate in temeiul consimtamantului dvs., aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea acestor date.

 1. Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: contact@mhooda.ro

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.

 1. Cookie-uri

Va rugam consultati Politica de Cookies.

 1. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere

In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.

 1. Date de contact

Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: contact@mhooda.ro

Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide